سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لینک من
نمایش لینکهای شما در لینک من
هاست و ثبت دامنه آنلاین
نیازمندیهای شهر
درج آگهی و تبلیغ رایگان
ایستگاه نیازمندی
هاست رایگان



Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت



امروز خیلی به دنبال یک مطلب جالب و جدید گشتم تا با شما دوستان عزیز تقسیم کنم. متاسفانه نمیدانم حکایت چه بود که بر عکس روزهای دیگر که مجبور بودم بین صد ها موضوع متفاوت یکی را برای نوشتن انتخاب کنم اما امروز تقریبا هیچ خبری از این مطالب و موضوعات نبود! خلاصه این شد که تصمیم گرفتم دل به دریا بزنم و این بار در مورد یکی از موضوعات مورد علاقه ی خودم یعنی دیزاین برای شما دوستان بنویسم. ?-? روز پیش مطلبی در وبسایت “WebDesignerDepot” در مورد چگونگی ساختن یک بیزینس کارت ایده آل مطالعه کردم که خیلی نظرم را جلب کرد. بنابراین از آنجایی که داشتن یک بیزینس کارت هوشمندانه و زیبا یکی از بنیادی ترین مراحل معرفی شما و فعالیت شما به شخصی است که تازه او را ملاقات کرده اید و شاید بخواهید با او به روابط کاری ادامه دهید، گفتم بد نیست که این مطلب جالب را با شما دوستان عزیز و همراهان همیشگی وبلاگ “یک گیک پارسی” تقسیم کنم البته این را هم بگویم که این مطلب صرفا یک ترجمه ی آزاد از مطلبی است که قبلا در وبسایت WebDesignerDepot به ثبت رسیده است. امیدوارم از این مطلب لذت ببرید. لطفا با من همراه شوید.

 

در این مقاله سعی میکنم به بررسی اکثر جوانب ساخت یک کارت ویزیت ایده آل که بتواند به بهترین شکل فعالیت شغلی شما را به مشتری هایتان معرفی کند بپردازم. همانطور که همه به خوبی میدانیم، تقریبا در تمام مواقع اولین ملاقات ما با یک مشتری کاملا سرنوشت ساز است. اینکه ما چگونه به معرفی خود و شرکت خود بپدازیم، اینکه مشتری مارا چگونه ارزیابی کند و اینکه ما از چه ابزاری برای معرفی هرچه بهتر خود استفاده میکنیم، همه و همه در نحوه ی روابط و همکاری های آتی ما با مشتری نقشی مستقیم و غیر قابل چشم پوشی دارد. در حقیقت گاهی گفته میشود که نحوه ی تفکر یک شخص در مورد شخص دیگر دقیقا در ? دقیقه ی اول برخورد با شخص شکل میگیرد. بنابراین اگر موفق شوید آن ? دقیقه ی سرنوشت ساز را به بهترین شکل پشت سر بگذارید میتوان گفت که تا حدی همکاری خود را با مشتری مورد نظر تضمین کرده اید. مسلما همه چیز به این ? دقیقه بر نمیگردد و خیلی موارد مهم دیگر هم برای رعایت کردن وجود دارد اما یادمان باشد که هیچ چیز جای این تاثیر اولیه را نمیگیرد.
خوب در این تاثیر اولیه چه چیزی نقش اساسی ایفا میکند؟ ابزار معرفی ما. شما شخصی را میبینید که ممکن است بخواهید بعدا با وی همکاری داشته باشید. چه کار میکنید؟ مسلما بیزینس کارت خود را از کیفتان خارج کرده و در اختیار وی میگذارید. بنابراین این بیزینس کارت شماست که قرار است یکی از مهم ترین تاثیر ها را در آینده ی همکاری شما با آن شخص ایفا کند.
همیشه به همه میگویم که بیزینس کارت خود را به نحوی بسازید که حتی اگر شخصی تمایل به استفاده از سرویس شما هم ندارد، دست کم آن را نزد خود نگه دارد تا آن را به عنوان مثالی از یک کارت بسیار زیبا به دیگران نشان دهد. مطمئن باشید چنین کارتی موجب پیشرفت سریع شما در شغلتان خواهد شد.

 

بیزینس کارت شما، خصوصا اگر ضمینه ی کاری شما دیزاین و خصوصا دیزان صحفات وب باشد نشان میدهد که شما در این زمینه چقدر پتانسل دارید، چقدر میتوان روی نو آوری و سلیقه ی شما حساب کرد، شما باید این موضوع را در هنگام طراحی کارت کاملا به یاد داشته باشید. در یک کارت نوشته ها اطلاعات لازم را در اختیار دارنده ی کارت قرار داده و تصاویر قرار است در مورد نوع فعالیت کاری شما صحبت کنند. بنابراین لازم است در انتخاب این تصاویر و ترکیب آنها با نوشته های مناسب خیلی دقت کنید. حتما تا به حال با تصاویری مواجه شده اید که هزاران حرف برای گفتن داشته اند. دنبال چنین تصاویری بگردید.

اما سوال اینجاست. اصلا مفهوم یک بیزینس کارت ایده آل چیست؟ چه نکاتی را باید رعایت کنیم تا بتوانیم یک بیزینس کارت ایده آل طراحی کنیم؟ طبیعتا با توجه به محدوده ی وسیع شغل ها در دنیای امروز سخت است تعریف دقیقی از ایده آل ارائه دهیم. حقیقت این است که طرحی که ممکن است برای یک نفر با یک شغل خاص واقعا فوق العاده باشد و لقب ایده آل بگیرد، ممکن است برای شخصی با زمینه ی شغلی دیگر اصلا مناسب نباشد. بنابراین نمیتوانیم یک استاندارد کلی برای طراحی کارت ویزیت وضع کنیم اما میتوان مواردی را ذکر کرد که لازم است بر اساس حیطه ی شغلی خود آنها را در طراحی بیزینس کارتتان مد نظر قرار دهید.

برای اینکه نشان دهید حرفه ای هستید ….
اگر میخواهید حرفه ای بودن خودتان را نشان دهید دیزاین کارت شما باید صریح، ساده و در عین حال بسیار شیک باشد. باید اطلاعات را به طور صریح در اختیار مشتری قرار دهید و در عین حال از یک دیزاین قوی بهره بگیرید که هر از چند گاهی مشتری را از توجه به اطلاعات باز دارد و جذب طراحی شود.


المان هایی که کارت شما لازم دارد
یکی از مواردی که خوب است در این حالت مورد استفاده قرار دهید فونت هایی است که فاقد زواید و گوشه ها هستند، در واقع منظور خانواده ی فونت های sans serif است. معمولا در یک دیزاین حرفه ای بهتر است بخش زیادی از کارت را کاملا خالی بگذارید. اگر حروف را به صورت برجسته یا به صورت پرس شده و کمی فرو رفته روی کارت قرار دهید کارت شما نمای بسیار زیباتری به خود خواهد گرفت. در حقیقت برای چنین طرح های فونت های sans serif یا همان فونت های فاقد زواید باعث میشوند شخصی که کارت را در دست گرفته بداند که این کارت حاصل طراحی یک ذهن پویا و خلاق است و در عین حال خودشان هم حس خوبی از در دست گرفتن و استفاده از کارت شما خواهند داشت. باز هم تاکید میکنم که فضای عمده ی کارت را خالی بگذارید و اجازه بدهید نوشته ها خودشان به تنهایی صحبت کنند.

رنگ هایی که خوب است به کار برده شوند
توجه کنید که برای طراحی یک بیزینس کارت حرفی ای لازم است در آن از کمترین رنگ ها استفاده کنید. منظور این است که سعی کنید تعداد رنگ های استفاده شده از ? تا بیشتر نشود. لازم است روی نوشته ها و رنگ های آنها کاملا تمرکز کنید تا مطمئن شوید که نمای کارت شما را شلوغ نمیکنند. خوب سوال اینجاست که چه رنگ هایی به مشتری می قبولانند که شما حرفه ای هستید؟
رنگ سفید در حقیقت بیانگر خلوص است و در حقیقت نشان میدهد که شما در مورد حرفه، مقصود و ماموریت خود کاملا شفاف و خالصانه عمل میکنید.
رنگ قهوه ای نشان دهنده ی با ثبات بودن است.
رنگ خاکستری نشان میدهد که شما اهل عمل هستید.
رنگ قرمز هم شاید انتخاب جالبی باشد چراکه نشان میدهد شما نسبت به فعالیتی که انجام میدهید شور و شوق بسیاری دارید.
رنگ مشکی هم که تقریبا در هر جایی کاربرد دارد. مشکی همیشه حرفه ای شیک و در عین حال بسیار ساده است. شاید برای چاپ برجسته، رنگ مشکی یکی از بهترین انتخاب های شما باشد.

برای اینکه نشان دهید سر زنده و پر شور و شوقید ….
گاهی اوقات بر حسب نوع کار و سلایق شخصی ممکن است تصمیم بگیریم که کمی از دیزاین کاملا حرفه ای دور شویم و در حقیقت به شکلی بسیار سرزنده و شاد خود و شغل خود را به مشتری معرفی کنیم. اگر شما از این دسته افراد هستید بنابراین در کارت شما باید از رنگ های شاد و زیبا که در عین حال هارمونی کاملی با یکدیگر دارند استفاده شده باشد. در حقیقت چنین کارت هایی ظاهری انقلابی دارند. منظورم این است که از مد کلی طراحی پیروی نمیکنند. در حقیقت این گونه دیزاین ها اصلا بد نیستند و اگر به نحوی هوشمندانه طراحی شده باشند نتایج خوبی هم به همراه دارند. ولی باید قبول کنیم که طراحی کارتی پر از نقش رنگ، آن هم به شکلی که اصلا شلوغ و آشفته به نظر نرسد کمی دشوار است.

المان هایی که کارت شما لازم دارد
وقتی که میخواهید المان های مناسب را برای چنین کارتی انتخاب کنید باید به این توجه داشته باشید که کارت شما باید به مشتری احساس پر انرژی بودن بدهد. اگر موفق شوید به درستی از تصاویر پر از نقش و رنگ و زیبا استفاده کنید آنوقت است که مشتری حس میکند یک دنیا سرگرمی و لذت آن طرف آدرس ایمیل نوشته شده روی این کارت نهفته است. عملا به این صورت است که مشتری دوست دارد هرچه سریعتر با شما ارتباط برقرار کرده و کار را آغاز کند. یادتان باشد که در چنین کارت هایی میتوانید با فونت ها هم حسابی بازی کنید. میتوانید شیوه های جدیدی را برای نوشتن برگزینید. البته با در نظر گرفتن اینکه خوانایی را قربانی زیبایی نکنید. اگر احساس میکنید که پیدا کردن فونت مناسب برایتان سخت است میتوانید باز هم به سراغ فونت های خانواده ی sans serif بروید. البته عاجزانه خواهش میکنم دست از سر comic sans بردارید!!! در عین حال فونت های slab-serif هم انتخاب جالبی هستند. این نوع فونت ها در عین حال که فاقد زواید نوشتاری اضافی هستند، کمی هم از فونت های دیگر قطور ترند و نمای زیبایی را به کارت شما خواهند بخشید. اگر به ویژگی های دیگری هم برای کارتتان نیاز دارید میتوانید به برش های خاص گوشه های آن و پرس کردن کارکتر های روی آن نمای زیباتری به آن ببخشید. همه چیز به سیلقه ی خودتان بستگی دارد.

رنگ هایی که خوب است به کار برده شوند
برای طراحی چنین کارت هایی نباید در هیچ حصاری محدود شوید. باید سعی کنید از بهترین مواد ممکن برای ساخت کارت مورد نظر استفاده کنید. کارت شما لازم است شادابی و پویایی شما را به بهترین شکل به تصویر بکشد. در نظر داشته باشید که رنگ ها همیشه حرف خاصی برای گفتن دارند، مثلا :
رنگ زرد یکی از جالب ترین رنگ هایی است که میتوانید از آن بهره بگیرید. زرد باعث میشود به شما احساس خوشحالی دست دهد و حس کنید که پر از انرژی هستید.
رنگ نارجی هم یکی از انتخاب های خوب است. نارنجی باعث میشود کارت شما خود را به خوبی نشان دهد اما در مورد استفاده از این رنگ باید خیلی محتاط باشید چرا که نارنجی یکی از رنگ هایی است که مردم در مقابل آن تقریبا دو دسته اند. یا از آن متنفرند و یا عاشق آن هستند. پس در انتخاب این رنگ خیلی دقت کنید.
اگر حس میکنید در انتخاب رنگ محدودیتی ندارید بنابراین ترکیب رنگ ها و خصوصا بازی با سایه ای از رنگ های مختلف هم پیشنهاد میشود.

برای اینکه نشان دهید قابل اعتماد هستید…
قابل اعتماد بودن شما را سابقه ی کاری شما به نمایش میگذارد. یعنی طبیعتا برای اینکه مردم به شما اعتماد کنند لازم است شهرت خوبی داشته باشید اما اینکه یاد بگیرید از تکنیک های روانشناختی هم به خوبی استفاده کنید خودش یک مهارت است. کارت شما میتواند قابل اعتماد بودن شما را به مشتری القا کند. اما اینکه چگونه چنین کارت هوشمندانه ای بسازید خودش یک هنر است.

المان هایی که کارت شما لازم دارد
همانطور که گفتم، طراحی کارتی که نشان دهد شما قابل اعتماد هستید یک هنر است. شاید یکی از روش های خوب در این مورد این باشد که به شیوه ی های عادی طراحی متوصل شوید. حقیقت این است که برخی افراد ممکن است تمام کار های زیبا و هوشمندانه ای را که این روزها دیزاینر ها در طراحی کارت ویزیت به کار میگیرند، فقط یک شیوه ی تبلیغاتی بدانند و عملا هیچ ارزشی برای آن قائل نشوند. یعنی ممکن است به نحوی فکر کنند که دیگران میخواهند با کمک کارت هایشان به شخص بقبولانند که برای این کار ساخته شده اند. شاید خیلی از مشتری ها این شیوه را نپسندند. چنین افرادی را فقط وقتی میتوانید جذب خود کنید که از ساده ترین انواع دیزاین در کارت خود کمک گرفته باشید. در چنین کارت هایی چندان هم مهم نیست که از کدام نوع فونت استفاه میکنید. فقط حواستان باشد که این کارت باید موجودیت شما را به بهترین شکل ثابت کند. در اینگونه موارد لازم نیست اصلا خود را درگیر دیزاین کنید، به فونت و نحوه ی نوشتار فکر کنید و بس…

رنگ هایی که خوب است به کار برده شوند
میبایست به حداقل رنگ ها بسنده کنید. استفاده از رنگ های زیاد، شما را از مقصود خود دور خواهد کرد. چرا که اگر رنگ های زیادی به کار بگیرید، هر چقدر هم که این عمل را هوشمندانه انجام دهید، در حقیقت خود را به نوع قبلی کارت ها، یعنی نوع پر شور و هیجان نزدیک کرده اید. بهترین انتخاب هایی که پیش رو دارید اینها هستند :
رنگ آبی به طور کلی القاگر حس اطمینان است. بنابراین شاید این رنگ برای شروع بهترین رنگ باشد.
رنگ قرمز را خیلی از افراد نشانگر اعتماد و اطمینان میدانند.
رنگ قهوه ای هم نشان از اعتبار و قابل اطمینان بودن شخص دارد.
در نهایت هم مثل همیشه رنگ های سیاه و سفید معجزه میکنند :) آنها را فراموش نکنید.

برای اینکه نشان دهید باهوش و با خرد هستید….
در هر شغلی که فعالیت کنیم یکی از شروط پیشرفت و ادامه ی درست کار این است که مشتری به ما اطمینان کند. خوب این اطمینان چگونه به دست می آید؟ این اطمینان وقتی به دست می آید که مشتری بداند شما دقیقا میدانید میخواهید چه کاری انجام دهید. در حقیقت شما باید به مشتری نشان دهید که دانش و هوش و استعداد کافی برای انجام دادن پروژه ی مورد به بهترین شکل را دارید. طبق معمول کارت شما اولین وسیله ای است که این موضوع را به مشتری انتقال میدهد.

المان هایی که کارت شما لازم دارد
چه افرادی را با خرد میدانید؟ به نظر شما ویژگی چنین افرادی چیست؟ افراد با خرد عموما شنونده های ماهری هستند. خیلی گوش میکنند و فقط وقتی لازم باشد صحبت میکنند. خوب شما لازم است همین ویژگی را عینان روی کارت خود هم پیاده سازی کنید. لازم است خیلی گزیده گویی کنید. کارت شما به هیچ عنوان نباید انباشته از اطلاعات باشد. بگذارید بخشی از اطلاعات از دید مشتری پنهان بماند تا لازم باشد برای بحث کردن در مورد سایر جوانب حتما با شما تماس حاصل کند. در این حالت استفاده از فونت های sans serif پیشنهاد میشود. البته دقت کنید که از نازک ترین انواع آن بهره ببرید تا زیباترین نما را به کارت شما ببخشد. باز هم تاکید میکنم، اطلاعات خیلی کم و در عین حال کافی بعلاوه ی فضای خالی زیاد چیزی است که شما نیاز دارید.

رنگ هایی که خوب است به کار برده شوند
در چنین کارت هایی نقش عمده ی بیان کردن مفاهیم را رنگ ها دارند. چیزی که باید به آن توجه شود این است که بهتر است فقط از یک رنگ در طراحی کارت و حتی فونت ها بهره گرفته شود. برای اینکه رنگ نوشته ها با کارت یکی باشد لازم است که آنها را برجسته و براق و یا فرورفته کنید. یا حتی میتوانید توی نوشته ها را خالی کنید! مطمئن باشید کارت زیبایی به دست می آورید. خبر خوب این است که برای چنین کارت هایی رنگ های زیادی برای انتخاب وجود دارد. مثلا :
بنفش و طلایی از رنگ های کلاسیک هستند که نسل هاست به عنوان نمایی از خرد شناخته میشوند.
سیاه اقتدار شما را به نمایش میگذارد. در واقع نشان میدهد که شما با سایر افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند فرق دارید. نشان میدهد که شما میتوانید کاری را انجام دهید که شاید انها نتوانند.
نارنجی نمایانگر سرزندگی و پایداری شما در به انجام رساندن کار است.
خاکستری رنگی است که حس فوق العاده ای را به مشتری شما القا خواهد کرد. در حقیقت چنین رنگی، یک رنگ همیشگی است.
و در نهایت قهوه ای همانطور که قبلا هم گفته شد حس اعتماد را بر می انگیزد. بسیاری از افراد با خرد و باهوش عقیده دارند که این رنگ شخص را به تصرف خود در می آورد و باعث میشود دقیقا همان حسی که شما لازم دارید را به دست بیارود.

برای اینکه نشان دهید در هر کاری بهترین هستید…
گاهی اوقات میخواهیم نشان دهیم که محدوده ی توانایی های ما بسیار وسیع است. میخواهیم به مشتری نشان دهیم که در هر کاری که فکر کند بهترین هستیم. البته اشتباه نکنید. این نوع کارت ها نشان نمیدهد که شما فاقد مهارت تمرکز بر روی یک کار هستید بلکه نشان میدهند که شما مایلید تجربیات خود را در زمینه های مختلف گسترش دهید. شاهد چنین دیزاینی کمی از کلمه ی “فوق العاده” فاصله داشته باشد اما مطمئن باشید به هیچ عنوان باعث نمیشود که کسی فکر کند شما در در هر کدام از زمینه های کاری فقط کمی مهارت دارید ولی در هیچ یک استاد نیستید.

المان هایی که کارت شما لازم دارد
رعایت اعتدال در طراحی چنین کارت هایی کمی سخت است. چنین کارت هایی طبیعتا از کارت هایی که پیش از این به آنها اشاره کردیم کمی شلوغ تر خواهند بود اما باید توجه کنید که این شلوغی آنقدر زیاد نشود که پیغام اصلی از دید پنهان گردد. شما میتوانید از یکی دو نوع فونت متفاوت استفاده کنید و یا اینکه از یک فونت بهره ببرید و فقط استایل آن را تغییر دهید. فاصله ی حروف را میتوانید تغییر دهید و به بخش هایی از کارت قسمت های درخشنده ای هم اضافه کنید. اینگونه نشان میدهید که در کار خود مهارت لازم را دارید و مشتری میتواند با شما به نتایج خوبی برسد. فقط یادتان باشد در استفاده از هیچ یک از این موارد زیاده روی نکنید.

رنگ هایی که خوب است به کار برده شوند
در چنین کارت هایی، رنگ یک خصیصه ی تعیین کننده به شمار نمیرود اما به هر حال استفاده از ترکیب ? یا ? رنگ میتواند مناسب باشد. با توجه به زمینه ی کاری شما و مهارت هایی که ممکن است داشته باشید استفاده از قرمز هم فکر بدی نیست. رنگ قرمز در حقیقت نمایانگر فعال بودن است بنابراین میتواند امتیاز خوبی برای کارت شما به حساب بیاید. مسلما اشخاصی که میخواهند از چنین کارت هایی استفاده کنند، اشخاصی نیستند که به سادگی به یکی دو تا انتخاب ساده محدود شوند. بنابراین این رنگ ها را هم به شما پیشنهاد میکنم :
بنفش و طلایی و باز هم بنفش و طلایی! مطمئن باشید با این دو رنگ به خوبی میتوانید به مقصود خود برسید.
در ضمن آبی و زرد را هم فراموش نکنید. چرا که هر دو مظهر آرمانگرایی اند که برای اشخاصی که میخواهند نشان دهند در هر کاری استادند انتخاب خوبی به شما میروند.

و اما اجازه بدهید در پایان به نکاتی ضروری که لازم است در طراحی هر کارتی رعایت شود اشاره کنم :

اطلاعات تماس : مسلما هر کارتی به یک سری اطلاعات پایه ای نیاز دارد. مثلا نباید فراموش کنید که نام خود، نام شرکت، اطلاعات تماس کامل خود را بر روی کارت ثبت کنید. دقت کرده اید که بعضی از افراد شماره ی تلفن را روی کارت نمینویسند و آنرا بعدا با یک خودکار آن هم به شکل بسیار زشتی روی کارت اضافه میکنند؟ خواهشا از این کار ها نکنید!
در ضمن طبیعی است که شماره تلفن ها گاه گداری عوض شوند. پس چرا به فکر یک راه حل مثل استفاده از سرویس Google Voice نباشید؟ (با شما نبودم!) یک نکته ی دیگر هم این است که اطلاعات تماسی را در اختیار مشتری بگذارید که مطمئن باشید از طریق آنها در کوتاه ترین زمان ممکن مشتری میتواند با شما ارتباط برقرار کند. مثلا شاید خیلی زیبا باشد که آدرس ایمیل شما روی کارت نوشته شده باشد اما تصور کنید که چقدر زشت میشود اگر بنده به شما ایمیل ارسال کنم و ? سال بعد جواب بگیرم! این روزها مردم به ارتباطات الکترونیکی خیلی اهمیت میدهند.
 


کیفیت از کمیت مهم تر است :
این شرکت هایی که هر ? ماه یک بار یک مدل کارت جدید در اختیار مشتری هایشان قرار میدهند را دیده اید؟ اگر از این کار ها انجام دهید شک نکنید در خطر این هستید که به زودی تمام کارت هایتان که مقادیر زیادی پول صرفشان کرده اید روانه ی سطل آشغال شوند. حواستان باشد که با دقت زیباترین دیزاین را برگزینید که تا مدت ها بتواند به بهترین شکل پاسخگوی نیاز شما باشد. خیلی از شرکت ها را ممکن است بجای اینکه با نام بشناسیم، بیشتر بخاطر لوگو و نوع تبلیغات آنها به یاد بیاوریم. این نکته خیلی مهم است. لطفا حتما به آن توجه کنید.

با دقت همه چیز را بررسی کنید : قبل از اینکه کارت ها را پرینت بگیرید دوباره و سه باره آنها را بررسی کنید. مطمئن شوید که هیچ گونه خطای گرامری، یا غلط املایی نداشته باشند. مغز ما در بسیاری از موارد لغاتی که غلط نوشته شده اند را در ذهن ما تصحیح میکند بنابراین ممکن است ما یکی دو تا غلط املایی را توی کارت پیدا نکرده باشیم. پس خیلی دقت کنید که چنین مشکلاتی وجود نداشته باشد. چرا که خیلی ناراحت خواهید شد اگر یک سری کامل از کارتتان چاپ کنید و بعدا متوجه شوید یک اشکال اینچنینی در کارت شما وجود داشته است.

و در نهایت این را هم بگویم که نوع مقوایی که از آن برای پرینت کارت استفاده میکنید خیلی خیلی مهم است. کارت هایی که سراسر براق هستند اصلا نمای جالبی ندارند. کارت های مات عموما کارت های موفق تری هستند. بافت مقوای استفاده شده هم بسیار مهم است. مطمئن باشید که تمام این انتخاب ها بعدا در جذب مشتری برای شما مهمترین تاثیر را خواهند داشت. بنابراین شاید هزینه ی اولیه کمی زیاد شود ولی بعدا همین کارت ها چندین برابر سود برایتان به ارمغان خواهند آورد.

 




نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 89/8/27 توسط
درباره سایت



maysam_rezazadeh@yahoo.com
X
p30-net